di 24 okt 19:45 - 23:00
ma 20 nov 19:45 - 23:00
Lierse 1 - Scheve Toren 2

Welkom bij de Lierse Schaakvereniging

Dit hartelijke welkom geldt niet alleen voor de leden zélf, maar ook voor de mensen, die thuis wel eens een partijtje schaak spelen, of mensen, die (nog) niet weten hoe schakers fanatiek met die ‘stukjes hout’ bezig kunnen zijn! Ook zij kunnen op deze website terecht om meer informatie te verkrijgen over het schaakspel en/of de mogelijkheden om in teamverband te kunnen spelen in de omgeving of zelfs ver daarbuiten. Grijp de mogelijkheid om eens (vrijblijvend) kennis te maken met een gezellige schaakvereniging, door een praatje te maken met één van de (bestuurs)leden. Ook is het mogelijk om gewoon – al dan niet tijdelijk – lid te worden, om de kat even uit de boom te kijken. Of je/u nu jong bent of ouder, man of vrouw, kind of volwassene, iedereen is altijd van harte welkom. Bij voldoende interesse kan er in Westlands verband schaakles aan volwassenen worden aangeboden.

We schaken op maandagavond in de Piet Heinzaal in gebouw 't Centrum in De Lier van 19.45 uur tot de partij is afgelopen (uiterlijk 23.30 uur). Vaak blijven we daarna nog even wat drinken, bijvoorbeeld om de gespeelde partijen te bespreken.

JEUGD
De Jeugd speelt ook elke maandag, van 18.30 tot 19.30 uur, in dezelfde zaal.
De kinderen krijgen les, spelen competitie en doen mee aan toernooien.
Of je nu beginner bent, of al hebt leren schaken: je bent altijd welkom, vanaf 6 t/m 16 jaar.
Je krijgt les op je eigen niveau en je speelt leuke partijen tegen andere kinderen.

Kom gewoon eens kijken, je vindt het vast leuk!
Tot ziens!

Jeugdpuzzel

Zwart aan zet wint. (stap 2)

herfsttoernooi2006-4.jpg